Home

Een terugblik en een toekomstblik.

Beste boekenliefhebbers,

De boekenbeurs is (helaas) alweer voorbij. Maar niet getreurd, volgend jaar zijn we er weer! En jullie kunt altijd online boeken bij ons bestellen via boekwinkeltjes.nl.

Ook volgend jaar zullen we rond eind april/begin mei de boekenbeurs houden. De precieze data zijn nog niet bekend, want dat ligt aan wanneer de lokale scholen meivakantie hebben. Zodra we deze data weten, zullen we ze plaatsen op de site.

Goed nieuws! De koopavond op woensdag was een groot succes en zal volgend jaar worden doorgezet. Er is die dag net zo veel verkocht als de rest van de dagen van de beurs en het was zo succesvol dat er ook mensen de volgende dagen na sluiting voor de deur stonden.

Ook het aanbieden van de collectie die wij online verkopen via boekwinkeltjes.nl was erg succesvol. Dit is een nieuwe categorie die ook volgend jaar wordt aangeboden op de beurs. Voor diegenen die liever browsen in het echte leven in plaats van online.

Daarnaast zijn er ook nog wat nieuwe idee├źn in de werking, maar dat zijn verrassingen voor de aankomende beurs.

Tot slot nog een melding: We kunnen altijd meer enthousiaste helpers gebruiken. Boekenkennis is zeker niet nodig. We zijn een gezellige groep die nog veel te doen heeft voor de volgende beurs (ook al zal het helaas nog een tijd duren), dus alle extra handen zijn welkom!

Groeten van alle vrijwilligers van de Boekenbeurs Glanerbrug.

Tot 2024!

P.S. vergeet niet dat u ook terecht kunt in onze webwinkel op Lastdodo en zoals eerder genoemd Boekwinkeltjes.nl.

Verkoop boeken, tijdschriften, strips en nog veel meer.
Webwinkel Boekenbeurs Glanerbrug
Boekenbeurs Glanerbrug heeft voor ieder wat wils!

Locatie

Basisschool De Troubadour
Sonatestraat 44A
7534 XC Glanerbrug