Ondersteuning

Boekenbeurs Glanerbrug wordt mogelijk gemaakt door de hulp van sponsoren, veel vrijwilligers en natuurlijk de inbreng van boeken door mensen uit de omgeving. Wil je de boekenbeurs helpen door vrijwilliger te zijn of met een financiële ondersteuning? Lees hier meer!

Sponsoren

Timberland is sponsor van Boekenbeurs Glanerbrug

 

Carla Odink is sponsor van Boekenbeurs Glanerbrug

 
 


boekenbeurs-glanerbrug-vrijwilligers

Vrijwilligers

De Boekenbeurs Glanerbrug wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. De beurs valt als werkgroep onder de Vincentiusvereniging, met Gerda Halman als voorzitter, Jeroen Olde Hartman als penningmeester en Peter Halman als secretaris.

Verder zijn er rond de 40 vrijwilligers die helpen bij het inzamelen en sorteren van boeken, transport, opbouwen, ontvangst van bezoekers, catering, kassa, afbouwen, website, drukwerk en social media.

Samen maken we de beurs ieder jaar weer tot een groot succes!

boekenbeurs-glanerbrug-vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Voor de beurs zoeken we altijd vrijwilligers die willen helpen met sorteren, opbouwen en afbouwen. Het is belangrijk dat je fysiek sterk bent en in de laatste week van januari beschikbaar bent. Het sorteren van boeken gebeurt het hele jaar door. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar boekenbeurs.glanerbrug@gmail.com met je naam, leeftijd en welke dagen en tijden je beschikbaar bent.

Wil je op een andere manier vrijwilliger worden bij de Boekenbeurs Glanerbrug? Stuur ons dan een mailtje met wat je graag wil doen en wij zullen contact met je opnemen.


Boeken aanleveren

Heb je thuis boeken liggen die je niet meer wil bewaren? Het is zonde om ze weg te gooien! De organisatie van de boekenbeurs zamelt het hele jaar door boeken in. Gemiddeld komen er 15 bananendozen vol goede boeken binnen per week. Ook boeken in een andere taal of over een heel specifiek thema zijn welkom. Ons motto is niet voor niets ‘Voor ieder wat wils’.

Mail naar boekenbeurs.glanerbrug@gmail.com of bel even met één van onderstaande inzamelpunten voordat je de boeken komt brengen.

Inzamelpunt Glanerbrug

Peter Halman
Schipholtstraat 23
7534 CR Glanerbrug
06-26978109

Financiële ondersteuning

Wil je de projecten en goede doelen van de Boekenbeurs Glanerbrug steunen? Bijvoorbeeld door een sponsorloop te organiseren op school, koekjes te bakken met de muziekvereniging, of de beste carnavalswagen te maken? Alle hulp is welkom!

Giften kunnen overgemaakt worden op IBAN rekeningnummer NL41RBRB0919953794 ten name van Vincentiusvereniging en onder vermelding van ‘Boekenbeurs Glanerbrug’.

Opslagruimte gezocht!

De organisatie van de beurs is hard op zoek naar een ruimte waar de boeken buiten de beurs om opgeslagen kunnen worden. Heb jij of ken jij een droge, verlichte, goed bereikbare ruimte in de buurt van Glanerbrug/Enschede die we mogen gebruiken om zo’n 1000 bananendozen met boeken veilig op te slaan? Laat het ons dan weten via boekenbeurs.glanerbrug@gmail.com.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren