Boekenverkoop via internet

Boekenkastverkoop

Na de boekenbeurs worden er een groot aantal boeken niet verkocht. Een deel daarvan bieden wij aan via het verzamelaarsplatform van Lastdodo.

Daarnaast krijgen we bij het aanleveren van de boeken regelmatig andere verzamel-items. Een deel van deze items wordt ook via dit verzamelaarsplatform verkocht.

Onze internetwinkel is te bereiken via de link:

WebWinkel Boekenbeurs Glanerbrug 

Wilt u niet via Catawiki de boeken kopen, dan kan dat ook. Struin rustig door onze webwinkel en maak voor uzelf een lijstje. Stuur dit lijstje op via de mail en wij zorgen er verder voor.

Bestellen kan via de mail (boekenbeurs.glanerbrug@gmail.com) of via Lastdodo. Nadat wij uw bestelling hebben binnengekregen zoeken wij de boeken zo snel mogelijk op. U krijgt van ons retour een mail met de onkosten (bestelde items + verzendkosten), de mogelijkheden hoe het verstuurd kan worden, foto’s van de bestelde items en de gegevens om de betaling af te ronden.

Nadat de betaling is ontvangen wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd.

Handig om te weten. We versturen over de hele wereld. Er zijn al boeken vanuit Glanerbrug verhuisd naar verre landen als Japan, Australiƫ, Verenigde Staten en Canada.