Boekenverkoop via internet

Boekenkastverkoop

Na de boekenbeurs worden er een groot aantal boeken niet verkocht. Een deel daarvan bieden wij aan via het verzamelaarsplatform van Catawiki.

Daarnaast krijgen we bij het aanleveren van de boeken regelmatig andere verzamel-items. Een deel van deze items wordt ook via dit verzamelaarsplatform verkocht.

Onze internetwinkel is te bereiken via de link:

WebWinkel Boekenbeurs Glanerbrug 

Wilt u niet via Catawiki de boeken kopen, dan kan dat ook. We zullen 1 keer per maand alle items per categorie ook in een excel-bestand plaatsen. Indien u in het excel-bestand klikt op de titel, dan komt u terecht bij het item zoals deze in catawiki staat. Staan wij als Boekenbeurs Glanerbrug nog bij de verkopers, dan is het boek nog aanwezig (en anders helaas niet meer). De webwinkel is leidend.

Download de Boeken

Bestellen kan via de mail (boekenbeurs.glanerbrug@gmail.com) of via Catawiki. Nadat wij uw bestelling hebben binnengekregen zoeken wij de boeken zo snel mogelijk op. U krijgt van ons retour een mail met de onkosten (bestelde items + verzendkosten), de mogelijkheden hoe het verstuurd kan worden, foto’s van de bestelde items en de gegevens om de betaling af te ronden.

Nadat de betaling is ontvangen wordt uw bestelling zo snel mogelijk verstuurd.