0

Beste boekenliefhebber,

We hebben als organisatie tot het allerlaatste moment gewacht en gehoopt op beter nieuws, maar helaas nekt corona ook dit jaar onze boekenbeurs. We kunnen de editie van januari 2022 tot onze grote spijt niet laten doorgaan. De risico’s zijn te groot voor u als klant, voor ons als vrijwilligers en personeel en voor de kinderen van de Troubadour als onderkomen.

Wanneer er wel een Boekenbeurs komt weten we nog niet. Misschien dat we in 2022 nog een boekenbeurs houden, maar dat hangt af van corona en de mogelijkheid tot het verkrijgen van een ruimte waar we de boeken een (langere) tijd kunnen uitstallen.

Of er volgend jaar nog een boekenbeurs zal worden georganiseerd is niet waarschijnlijk. Op dit moment is onze groep kleiner geworden en willen een aantal organisatoren na zoveel jaren hun verantwoordelijkheden overgeven. Dit laatste gaat helaas nog niet. Wel zullen we via het internet blijven verkopen. Maar voordat we stoppen willen we nog 1x een grote beurs organiseren.

We blijven voorlopig boeken inzamelen, zodat we meer dan genoeg hebben voor een volgende boekenbeurs.

Tot slot nog een melding: We staan open voor enthousiaste helpers. Boekenkennis is zeker niet nodig. We zijn een gezellige groep die helaas steeds kleiner wordt, dus alle extra handjes zijn welkom!

Groeten van alle vrijwilligers van de Boekenbeurs Glanerbrug

U kunt natuurlijk wel nog steeds terecht in onze webwinkel op Lastdodo en Boekwinkeltjes.nl !

Verkoop boeken, tijdschriften, strips en nog veel meer.
Webwinkel Boekenbeurs Glanerbrug