0

Geslaagde 25e editie Boekenbeurs Glanerbrug

De 25e editie van de Boekenbeurs Glanerbrug zit er weer op! Voor de organisatie was het, vanwege de nieuwe locatie, erg spannend of alles soepel zou verlopen. Maar gelukkig wisten de bezoekers de beurs goed te vinden en was het een ontzettend geslaagde editie.

Recordopbrengst voor het goede doel

Nog nooit zijn er zoveel boeken verkocht tijdens de 3 dagen durende boekenbeurs. Dit zorgde af en toe voor een lange rij bij de kassa, maar heeft ook tot resultaat dat er een recordbedrag van meer dan €10.000 is opgehaald voor het goede doel! Na aftrek van noodzakelijke kosten wordt de volledige winst van de beurs verdeeld over deze drie goede doelen: De Wonne, De Vincentiusvereniging en Casa do Menino.

Hartelijk bedankt!

Namens de goede doelen willen wij iedereen hartelijk bedanken voor hun bijdrage:

– Basisschool De Troubadour voor het kosteloos mogen gebruiken van de locatie;
– Alle vrijwilligers (waaronder medewerkers van Timberland en medewerkers en moeders van schoolkinderen) die hebben geholpen bij het uitzoeken, sorteren, opbouwen, sjouwen, uitpakken, catering, kassa, afbouwen en andere werkzaamheden. Er waren zelfs enkele leerlingen van De Troubadour die uit eigen beweging geholpen hebben met het opbouwen van de beurs;
– De dames van de Boekenbeurs Gronau voor de heerlijke zelfgebakken Duitse taarten;
– De sponsoren voor hun financiële, logistieke en/of facilitaire ondersteuning;
– En last but not least de vele boekenfans die ondanks de opkomst van e-readers nog steeds graag met hun neus in een echt papieren boek duiken 🙂

Foto’s

Er zijn door diverse fotografen foto’s gemaakt tijdens de boekenbeurs, waaronder Glanerbrug Alert en Ratna’s Photography. Wij zullen ze verzamelen en op deze website plaatsen. Heb je zelf ook leuke foto’s gemaakt? Mail ze naar boekenbeursglanerbrug@gmail.com en dan plaatsen we ze er ook bij.

Opslagruimte gezocht

Het hele jaar door worden boeken ingezameld voor de beurs. De organisatie is hard op zoek naar een schone, droge en verlichte ruimte waar de boeken opgeslagen kunnen worden. Heb je zelf zo’n ruimte of weet je een geschikte ruimte? Laat het ons weten via boekenbeursglanerbrug@gmail.com.

Boekenbeurs 2018

Volgend jaar zal de Boekenbeurs Glanerbrug weer plaatsvinden in het laatste volle weekend van januari. Dus zet vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari 2018 vast in je agenda. Graag tot volgend jaar!