0

Verkoop tweedehands boeken op Bruegheliaans festijn in Losser

De middeleeuwen herleven tijdens het Bruegheliaans Festijn in Losser. De stichting Boekenbeurs Glanerbrug is met een kraam aanwezig tijdens dit bourgondisch zomerfestijn, dus kom allen langs om lekker te snuffelen tussen het diverse aanbod boeken. Zoals je van ons gewend bent, gaan de boeken voor een zeer klein prijsje weg!

Met dank aan Bendy Zonwering en Woningtextiel. Onze kraam zal staan voor hun winkel aan de Teylerstraat 11-13, 7581 AH in Losser.

Over het Bruegheliaans festijn

Komende zomer gaat het fraaie Dinkelplaatsje Losser (gelegen tussen Oldenzaal en de Duitse grens) traditiegetrouw weer terug in de tijd van de meester-schilder Pieter Brueghel de Oude. Dit grootschalige festijn is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste evenementen in de regio en ver daar buiten.

Artiesten en groepen uit heel het land en zelfs Belgiƫ laten de middeleeuwen volop herleven. Wie kent niet de bijzondere taferelen van de meester-schilder, waarbij lugubere en zotte vertoningen vaak de boventoon voeren. Dus eten, drinken en feesten als echte Bruegheliaan tussen bedelaars, melaatsen en vechtersbazen is een unieke ervaring. Uiteraard zullen de marskramers en troubadours niet ontbreken in het sfeervolle decor dat Losser deze dagen biedt.

Wanneer?

Donderdag 31 augustus (wel festijn, geen kraam)
Vrijdag 1 september 10.00-21.00 uur
Zaterdag 2 september 10.00-18.00 uur
Zondag 3 september 13.00-17.00 uur

De toegang is gratis!

Meer info op bruegheliaansfestijn.nl